Συνήθεις ερωτήσεις

Συνήθεις ερωτήσεις

1. Θέλω να είμαι περιποιημένη στο γραφείο, αλλά και το κομμωτήριο 2 φορές την εβδομάδα είναι ένα κόστος που δεν μπορώ να το αντέξω για πολύ καιρό. Ποια λύση θα μου προτείνατε;
Το κόστος του κομμωτηρίου είναι πράγματι ένα σημαντικό ποσό στο μηνιαίο προϋπολογισμό. Όσο κι αν σας ακούγεται «ξένο», μία περούκα είναι η καλύτερη λύση για τις καθημερινές σας εμφανίσεις!
Πρόκειται για ένα αξεσουάρ που σας βοηθά να είστε πάντα περιποιημένη έχοντας ένα προσεγμένο χτένισμα. Μπορείτε να επιλέξετε μία περούκα αντίστοιχη με το φυσικό χρώμα και τύπο των μαλλιών σας, στο χτένισμα που σας ταιριάζει και να τη φοράτε στην καθημερινότητά σας χωρίς κανένας να το καταλάβει. Τοποθετείται εύκολα και γρήγορα και οι τρόποι στήριξή της είναι απόλυτα ασφαλείς και σίγουροι σε όποιες συνθήκες κι αν βρίσκεστε, όποιες κινήσεις κι αν κάνετε. Έτσι, τα έξοδα για κομμωτήρια θα είναι παρελθόν και εσείς θα έχετε κάθε μέρα την τέλεια εικόνα που επιθυμείτε.

2. Θέλω να αλλάξω το καθημερινό μου look, αλλά φοβάμαι τις ριζικές αλλαγές στα φυσικά μου μαλλιά. Πώς θα μπορούσα να διαπιστώσω τι μου ταιριάζει και να το δοκιμάσω για ένα διάστημα ανώδυνα και χωρίς μόνιμη αλλαγή;
Πλέον μπορείτε να κάνετε αλλαγές στο μήκος, στον όγκο και στο χτένισμα των μαλλιών σας, απλά για μεμονωμένες εμφανίσεις, χωρίς να είναι μόνιμες ή να έχουν κάποιο αποτέλεσμα στα φυσικά σας μαλλιά.

 • Δοκιμάστε τις τρέσες με κλιπ για όγκο και μήκος στα μαλλιά σας. Έχουν το αποτέλεσμα των extensions, αλλά μπορείτε να τις φοράτε και να τις αφαιρείτε εύκολα και γρήγορα με απλές κινήσεις, ακόμα και μόνη σας! Έτσι, προσφέρονται για αλλαγή στο look σας ακόμα και για μία βραδιά. Αν σας αρέσει το αποτέλεσμα, μετά μπορείτε να προχωρήσετε σε μία πιο μόνιμη εφαρμογή extensions.
 • Οι Περούκες κερδίζουν όλο και περισσότερο έδαφος ως ένα αξεσουάρ για να δοκιμάζουμε διαφορετικά στυλ χτενισμάτων, αλλά και για να έχουμε ένα τέλειο χτένισμα κάθε στιγμή!

Δοκιμάζοντάς τα παραπάνω θα δείτε, επίσης, ότι είναι απόλυτα ασφαλή στην εφαρμογή τους. Όση ώρα κι αν τα φορέσετε, ό,τι κινήσεις και αν κάνετε έχουν τους κατάλληλους τρόπους στήριξης ώστε το χτένισμά σας να είναι απόλυτα σίγουρο και πάντα εντυπωσιακό!

3. Έχω κοντά μαλλιά και πρόκειται να γίνω νύφη σε μερικούς μήνες. Μου αρέσουν όμως χτενίσματα που γίνονται μόνο σε μακριά μαλλιά, αλλά δεν μπορώ να περιμένω να μακρύνουν τα δικά μου. Τι μπορώ να κάνω;
Τα μακριά μαλλιά δίνουν πράγματι εντυπωσιακά αποτελέσματα σε κάθε κόμμωση και έχουν συνδεθεί με το νυφικό χτένισμα. Τα καλά νέα είναι ότι δεν χρειάζεται να περιμένετε μήνες για να τα αποκτήσετε, αφού με τα πρόσθετα μαλλιά αρκούν ακόμα και λίγα λεπτά για τα μαλλιά των ονείρων σας.

 • Εφαρμόζοντας hair extensions μπορείτε να έχετε μαλλιά μακριά έως και 60 εκατοστά! Ανάλογα με το χρόνο που θέλετε να τα κρατήσετε, την κατάσταση των φυσικών σας μαλλιών, αλλά και το αποτέλεσμα που επιθυμείτε, θα επιλέξετε την κατάλληλη για εσάς μέθοδο (με τούφες, ραφτό με τρέσες, με laser, με microring). Το σημαντικό είναι να επιλέξετε το σωστό επαγγελματία ώστε να σας κατευθύνει σωστά, να είναι έμπειρος και αξιόπιστος και να χρησιμοποίει υλικά υψηλής ποιότητας. Βέβαια, καλό είναι η εφαρμογή των extensions να γίνει λίγο καιρό πριν το γάμο ώστε να έχετε χρόνο να κάνετε αρκετές πρόβες για το τελικό σας χτένισμα.
 • Οι Τρέσες με κλιπ είναι μία άλλη, ιδιαίτερα πρακτική και δημοφιλής λύση για να δώσετε όγκο και μήκος στα μαλλιά σας ειδικά για την ημέρα του γάμου σας. Συνδυάζουν τα εντυπωσιακά αποτελέσματα των extensions με την ταχύτητα και ευκολία εφαρμογής των ποστίς. Σε 2 λεπτά, κάνοντας απλές κινήσεις, θα έχετε τα μακριά, πλούσια μαλλιά ώστε να κάνετε ένα εντυπωσιακό χτένισμα με μαλλιά ελεύθερα, σε κότσο ή όπως αλλιώς έχετε φανταστεί.
 • Με ένα ποστίς μπορείτε να έχετε έτοιμο ένα χτένισμα με μακριά μαλλιά, όπως μία κοτσίδα ή ένα χτένισμα σινιόν. Τα ποστίς υπάρχουν σε διάφορους τύπους και στυλ και ποικίλουν το σχήμα, η ποσότητα, αλλά και το χρώμα των μαλλιών ώστε να ταιριάζουν απόλυτα με τα φυσικά μαλλιά και να δίνουν το επιθυμητό αποτέλεσμα. Επίσης, μπορείτε να δώσετε ειδική παραγγελία για να έχετε αυτό ακριβώς που έχετε ονειρευτεί.

4. Μακραίνω τα μαλλιά μου, αλλά αυτό το ενδιάμεσο στάδιο από τα κοντά μέχρι να φτάσουν στο επιθυμητό μάκρος, είναι ότι χειρότερο για μένα και την εικόνα μου. Υπάρχει λύση γι’ αυτό το διάστημα;
Η διαδικασία για να μακρύνουν τα μαλλιά σας χρειάζεται υπομονή! Είναι σημαντικό σε αυτή τη φάση να έχετε δίπλα σας έναν καλό κομμωτή που θα δίνει ωραίο σχήμα στα μαλλιά σας. Όμως, μπορείτε να κάνετε αυτήν την περίοδο πιο εύκολη με την εφαρμογή πρόσθετων μαλλιών.

 • Τα extensions, όπως περιγράφηκαν παραπάνω, θα δώσουν άμεσα το επιθυμητό μήκος στα μαλλιά σας. Mε τη βοήθεια του κατάλληλου επαγγελματία εφαρμόστε extensions με την τεχνική που σας ταιριάζει και όταν πια τα φυσικά μαλλιά σας θα έχουν μακρύνει, θα τα αφαιρέσετε. Έτσι, δεν θα ταλαιπωρηθείτε καθόλου!
 • Εάν σας προβληματίζει η εμφάνισή σας αυτή την περίοδο ειδικά για μεμονωμένες περιστάσεις, μπορείτε να επιλέξετε τις τρέσες με κλιπ για μαλλιά με μήκος και όγκο με δύο κινήσεις ή/ και κάποιο ποστίς για ένα χτένισμα της αρεσκείας σας, όπως μία μακριά κοτσίδα ή ένα περίτεχνο κότσο.

5. Η τρίχα μου είναι πολύ λεπτή και όποιο χτένισμα και να κάνω δεν κρατά, παρά ελάχιστη ώρα. Πως θα μπορούσα να έχω ένα άψογο χτένισμα την μέρα που γίνομαι κουμπάρα στο γάμο της φίλης μου;
Τώρα πια όσο λεπτά κι αν είναι τα μαλλιά σας μπορείτε να έχετε το χτένισμα που επιθυμείτε!

 • Η τεχνική εφαρμογής extensions με laser προτείνεται ειδικά για εσάς και εξασφαλίζει ταχύτητα, σιγουριά και εντυπωσιακά αποτελέσματα σε μήκος, αλλά και όγκο. Πολύ μικρές τούφες, σχεδόν αόρατες, τοποθετούνται ανά 8 με το πάτημα ενός κουμπιού. Η μορφή της ένωσης είναι ειδική ώστε να δίνει όγκο με μικρή ποσότητα μαλλιού. Η διάρκεια εφαρμογής είναι μόλις μία ώρα και μετά θα έχετε τα μαλλιά που θαυμάζετε στα περιοδικά.
 • Εάν θέλετε μία λύση μόνο για αυτή την ημέρα και όχι κάτι σταθερό, μπορείτε να φορέσετε τρέσες με κλιπ, οπότε θα έχετε τον απαραίτητο όγκο ή/ και μήκος στα μαλλιά για ένα ιδιαίτερο χτένισμα ή επίσης, κάποιο ποστίς.

6. Τελευταία σκέφτομαι όλο και πιο έντονα να βάλω extensions στα μαλλιά μου, αλλά με ανησυχεί οτιδήποτε έχει σχέση με την ασφάλεια και την υγιεινή. Που πρέπει να απευθυνθώ, τι πρέπει να αποφύγω και τι πρέπει να προσέξω;
Για τα extensions έχουν ακουστεί πολλά και αυτό οφείλεται σε κακούς επαγγελματίες του χώρου που είτε δεν έχουν την κατάλληλη εμπειρία είτε χρησιμοποιούν υλικά κακής ποιότητας. Για την εφαρμογή των extensions το πρώτο που θα πρέπει να προσέξετε είναι η επιλογή του σωστού επαγγελματία ώστε να είναι αξιόπιστος και έμπειρος. Αυτός θα φροντίσει στη συνέχεια ώστε να υπάρχουν οι παρακάτω παράγοντες επιτυχίας:

 • Τα υπάρχοντα μαλλιά σας θα πρέπει να είναι σε καλή κατάσταση και να έχουν ένα επαρκές μήκος, τουλάχιστον 10 εκατοστά.
 • Το υλικό συγκόλλησης των extensions θα πρέπει να είναι δοκιμασμένο και να έχει όλες τις προδιαγραφές για μεγάλη σταθερότητα και εύκολη αποκόλληση, χωρίς να επηρεάζονται στο ελάχιστο τα δικά σας μαλλιά.
 • Τα πρόσθετα μαλλιά συστήνεται να είναι ανώτερης ποιότητας. Η φυσική remy τρίχα δεν επιτρέπει στα μαλλιά να μπερδεύονται και δίνει μεγαλύτερη φυσικότητα στην κίνηση και την αφή των μαλλιών. Επιπλέον, το μήκος τους θα πρέπει να είναι ενιαίο από τη ρίζα ως το τελείωμα τους για πλούσια μαλλιά και στις άκρες τους.
 • Η τεχνική τοποθέτησης είναι το τελευταίο σημείο για ένα τέλεια extensions, γι’ αυτό με τη βοήθεια του κατάλληλου επαγγελματία θα πρέπει να επιλέξετε αυτήν που ταιριάζει στο δικό σας τύπο μαλλιών και στο αποτέλεσμα που επιθυμείτε.

Αφού γίνει η εφαρμογή των extensions, η διατήρηση του ωραίου αποτελέσματος εξαρτάται από εσάς. Κάθε αξιόπιστος επαγγελματίας θα σας δώσει οδηγίες για τη συντήρησή τους τις οποίες θα πρέπει να ακολουθείτε, ενώ επιπλέον οι πιο αξιόπιστοι προσφέρουν δωρεάν μηνιαίο service.

Τέλος, μην επιχειρήσετε να κάνετε μόνη σας ή με τη βοήθεια κάποιου μη εξειδικευμένου την αφαίρεση των extensions. Απευθυνθείτε και πάλι στον επαγγελματία που επιλέξατε.

Εμπιστευτείτε μόνο αναγνωρισμένους επαγγελματίες όπως η Stamper καιι ακολουθήστε τις συμβουλές που θα σας δώσουν ώστε να απολαύστε πλούσια και μακριά μαλλιά χωρίς κανένα άγχος.

7. Μπορώ να δώσω στα μαλλιά μου το μήκος και τον όγκο που επιθυμώ, τη στιγμή που εγώ θέλω;
Με τις τρέσες μπορείτε να έχετε τα μακριά, πλούσια μαλλιά που ονειρεύεστε τη στιγμή ακριβώς που το θέλετε και μόνο σε 2 λεπτά. Οι τρέσες είναι από φυσική τρίχα αρίστης ποιότητας, τοποθετούνται εύκολα, χτενίζονται με τα δικά σας μαλλιά και σας δίνουν το αποτέλεσμα που επιθυμείτε σε κατσάρωμα, μήκος, πυκνότητα κ.λπ. Ελάτε να σας δείξουμε πόσο εύκολο και γρήγορο είναι.