ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ EXTENSIONS

ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ ΓΙΑ ΤΑ EXTENSIONS

Στη Stamper εγγυόμαστε το άψογο αποτέλεσμα στην εφαρμογή των extensions, γιατί χρησιμοποιούμε τα καλύτερα υλικά και παρέχουμε την πιο υπεύθυνη εξυπηρέτηση:

  • Το υλικό συγκόλλησης των extensions είναι δοκιμασμένο και έχει όλες τις προδιαγραφές για μεγάλη σταθερότητα και εύκολη αποκόλληση, χωρίς να επηρεάζονται στο ελάχιστο τα μαλλιά του πελάτη.
  • Τα μαλλιά που χρησιμοποιούμε είναι ανώτερης ποιότητας. Δουλεύουμε μόνο με φυσική remy τρίχα, η οποία δεν επιτρέπει στα μαλλιά να μπερδεύονται και δίνει μεγαλύτερη φυσικότητα στην κίνηση και την αφή των μαλλιών ώστε να μη διακρίνονται ακόμη και χωρίς styling. Έτσι, κάθε γυναίκα έχει τη δυνατότητα να δημιουργεί όποιον τύπο χτενίσματος επιθυμεί.
  • Η τεχνική τοποθέτησης είναι το τελευταίο κομμάτι για ένα τέλειο extension. Η Stamper διαθέτει μία άρτια εκπαιδευμένη ομάδα συνεργατών με πολλά χρόνια εμπειρίας που πάντα δίνει το καλύτερο αποτέλεσμα και είναι διαθέσιμη ανά πάσα στιγμή να λύσει οποιαδήποτε απορία σας. Πριν σας προτείνουν το κατάλληλο για εσάς προϊόν, οι σύμβουλοί μας θα ελέγξουν πρώτα εάν υπάρχουν οι κατάλληλες προϋποθέσεις για την εφαρμογή των extensions χωρίς να φθαρούν τα φυσικά σας μαλλιά.